"Een eigen wijn is het beste visitekaartje!"

Wijnen met eigen etiket

Witte wijn met eigen etiket

Een eigen wijnetiket op een fles witte wijn om cadeau te doen als relatiegeschenk? Winedesign heeft met drie witte wijnen altijd een wijn die past bij jou bedrijf of smaak! Onze witte wijn hebben wij met zorg uitgezocht en bewust uit drie verschillende wijnlanden, namelijk Frankrijk, Italië en Zuid-Afrika.

De druiven

Ook qua smaak liggen de witte wijnen goed uit elkaar. Onze Sauvignon Blanc is lekker fris en fruitig, onze Chardonnay heeft een lichte houttoets en de Pinot Grigio heeft een vol fruitige smaak. Voor ieder smaaktype hebben wij wel een wijn die in de smaak valt.

Kwaliteitswijnen

Uiteraard hebben wij onze witte wijnen ingekocht bij goede, gerenommeerde wijnhuizen, met een uitstekende kwaliteit. Omdat wij de wijn rechtstreeks inkopen zonder vooretiket, maar met achteretiket staat de wettelijk verplichte informatie netjes vermeldt. Het wijnetiket dat wij ontwerpen wordt machinaal aangebracht op de fles. Zo zitten alle etiketten op dezelfde plek en ziet de wijn er fantastisch uit. De smaak en uitstraling tot in de puntjes verzorgd.

Een eigen etiket

Een eigen witte wijn is meer dan een wijngeschenk. Het draagt bij aan:

  • Merkversterking
    Jouw klanten denken weer aan jouw bedrijf op het moment dat ze de wijn open maken en drinken
  • Persoonlijke boodschap
    Het is duidelijk zichtbaar de je hebt nagedacht over je geschenk, wat ervoor zorgt dat jouw klant zich bijzonder voelt. En terecht, want dit is jouw klant ook!
  • Positieve indruk
    En door de kwaliteit van de wijn zal er ongetwijfeld genoten worden van het glas wijn, wat weer bijdraagt aan het gevoel dat jouw klant bij jouw bedrijf heeft.

Sauvignon Blanc

Een frisse Zuid Afrikaanse Sauvignon Blanc voor een gepersonaliseerd wijnetiket. De druiven van de wijn zijn aan het begin van de nacht, als het wat koeler is in Zuid Afrika, geplukt. Een fris aroma van citrus en Granny Smith appels stuiven je tegemoet. Deze neus vind je terug in de smaak welke subtiel is in de afdronk. Daarom geniet je op een zomerse dag van dit mooie glas wijn.

Offerte aanvragen Informatie

Chardonnay

Doordat deze elegant Chardonnay geen houtrijp heeft blijft deze aangenaam vol van smaak en ideaal geschikt voor een gepersonaliseerd wijnetiket. Fris wit fruit en vleugjes perzik maken dit een aangename wijn voor een aperitief of bij licht visgerechten.

Zo krijg je een beetje Zuid Frankrijk als relatiegeschenk!

Offerte aanvragen Informatie

Pinot Grigio

Een Italiaanse Pinot Grigio voor een gepersonaliseerd wijnetiket.

De wijn bestaat uit 100% Pinot Grigio. Deze wijn komt uit de Abruzzen, in Italië.

Offerte aanvragen Informatie

Ander idee voor een eigen gepersonaliseerde wijn?

Heb je andere wensen of ideeën over een wijngeschenk voor jouw relaties? Informeer naar alle mogelijkheden voor een wijn met eigen etiket door ons contactformulier in te vullen. Wij doen je dan snel een uniek voorstel voor één van onze wijnen of geschenkverpakkingen.