"Een eigen wijn is het beste visitekaartje!"

Wijnen met eigen etiket

Rosé met een eigen etiket zijn het relatiegeschenk voor jouw zakelijke klanten of medewerkers. Door jouw logo en huisstijl op het wijnetiket te plaatsen past de wijn binnen de identiteit van jouw bedrijf. Zo zorg je ervoor dat het relatiegeschenk indruk maakt op de ontvanger.

Ons assortiment wijnen

Bekijk ons assortiment wijnen met een eigen etiket via de onderstaande korte omschrijving. Wil je meer weten van één van deze wijnen, klik op de button om naar de volledige wijnomschrijving te gaan.

Syrah/ Grenache

Een frisse Zuid Franse lichte rosé voor een gepersonaliseerd wijnetiket. Met de deze wijn zit je voor je gevoel lekker aan de Côte d’Azur in Frankrijk. Een frisse fruitige rosé, met tonen van aardbeien, grenadine en framboos.

Offerte aanvragen Informatie

Shiraz

Een rosé gemaakt van Shiraz. Een vol fruitige fles rosé voor een eigen logo of foto op het etiket. Door het wisselende klimaat van het wijngebied in Zuid Afrika is dit een verrassend glas rosé waarmee je jouw zakenrelaties positief verrast.

Offerte aanvragen Informatie

Ander idee voor een eigen gepersonaliseerde wijn?

Heb je andere wensen of ideeën over een wijngeschenk voor jouw relaties? Informeer naar alle mogelijkheden voor een wijn met eigen etiket door ons contactformulier in te vullen. Wij doen je dan snel een uniek voorstel voor één van onze wijnen of geschenkverpakkingen.