"Een eigen wijn is het beste visitekaartje!"

Rioja met eigen wijnetiket

Een gepersonaliseerde Rioja vanaf € 8,70

Offerte aanvragen

Rioja Crianza met eigen etiket

Herkomst

Rioja is vernoemd naar het wijngebied in Spanje, de Rioja. Deze wijn komt uit de Rioja Alta, het noordwestelijke deel van dit wijngebied. Het wijngebied dankt zijn naam aan een zijrivier van de Ebro, de Rio Oja genaamd. De Rioja staat bekend om haar mooie, robuuste en prijswinnende wijnen.

Een eigen etiket

Uit een van de bekendste wijngebieden ter wereld een wijn van jouw bedrijf? Wij maken een wijnetiket welke past bij jouw organisatie en past bij de allure van deze wijn. Met een Rioja straal je internationale allure uit en geef je een wijn die een verpletterende indruk achter laat!

Over de wijn

De Rioja heeft diverse wijnvariaties, dit is de Crianza. Dit houdt in dat de wijn een jaar op eikenhoutenvaten is gerijpt en vervolgens nog minstens 9 maanden op fles is gerijpt bij het wijndomein. De wijn bestaat voor 90% uit Tempranillo en wordt gecomplimenteerd met Garnache en Viura. De smaak van donkerrode kersen wordt begeleid door een neus van eikenhout, vers fruit en koffie. Een aangenaam pepertje zorgt dat deze wijn de internationale eer hoog houdt!