"Een eigen wijn is het beste visitekaartje!"

Rode wijnen met eigen etiket

Rode wijnen met een eigen etiket zijn het relatiegeschenk voor jouw zakelijke klanten of medewerkers. Door jouw logo en huisstijl op het wijnetiket te plaatsen past de wijn binnen de identiteit van jouw bedrijf. Zo zorg je ervoor dat het relatiegeschenk indruk maakt op de ontvanger.

Ons assortiment rode wijnen met eigen etiket

Bekijk ons assortiment wijnen met een eigen etiket via de onderstaande korte omschrijving. Wil je meer weten van één van deze wijnen, klik op de button om naar de volledige wijnomschrijving te gaan.

Tempranillo

Een fruitige rode wijn voor een gepersonaliseerd wijnetiket. Deze Spaanse wijn kan perfect gedronken worden op een zwoele zomeravond, tijdens de borrel of diner of heerlijk op een druilerige herfstdag. Gegarandeerd geeft deze wijn een heerlijk gevoel.

De neus is kruidig en heeft zelfs een hintje vanille van de korte  houtrijping. Een mooie volrode kleur geeft al een kijkje in het fruit dat je proeft bij de eerste slok.

Offerte aanvragen Informatie

Merlot

Een klassieke Merlot uit de Franse Pays d’Oc voor een gepersonaliseerd wijngeschenk.

Een wijn die gemaakt is van enkel de Merlotdruif met de typerende smaak die een goede, Zuid Franse Merlot kan geven. Ideaal om zo uit te schenken, te serveren bij een borrel of feest, maar ook uitermate geschikt om bij vele gerechten te worden geserveerd. Als huiswijn voor een horecazaak leent deze wijn zich perfect! Heerlijk bij pasta’s en vleesgerechten.

Offerte aanvragen Informatie

Cabernet Sauvignon

Een Zuid-Afrikaanse Cabernet Sauvignon voor een gepersonaliseerd wijnetiket.

De wijn bestaat uit 100% Cabernet Sauvignon. Deze houtgerijpte rode wijn heeft een zachte, maar toch stevige finish. De donkere en rijke fruittonen komen prettig naar voren en de wijn is goed in balans. Een wijn die gemaakt is om direct te kunnen drinken.

Offerte aanvragen Informatie

Montepulciano d'Abruzzo

Een Italiaanse Montepulciano d’Abruzzo voor een gepersonaliseerd wijnetiket.

De wijn bestaat uit 100% Montepulciano. Deze houtgerijpte rode wijn heeft een zachte, maar toch stevige finish. De donkere en rijke fruittonen komen prettig naar voren en de wijn is goed in balans. Een wijn die gemaakt is om direct te kunnen drinken.

Offerte aanvragen Informatie

Rioja Crainza

Een Spaanse Rioja Crianza voor een gepersonaliseerd wijnetiket.

De wijn bestaat uit 100% Tempranillo. Deze klassieke Rioja Crianza heeft 12 maanden houtrijping gehad en vervolgens nog 9 maanden op fles om de perfecte smaak te krijgen. De smaak van donkerrode kersen wordt begeleid door een neus van eikenhout, vers fruit en koffie. Een aangenaam pepertje zorgt dat deze wijn de internationale eer hoog houdt!

Offerte aanvragen Informatie

Ander idee voor een eigen gepersonaliseerde wijn?

Heb je andere wensen of ideeën over een wijngeschenk voor jouw relaties? Informeer naar alle mogelijkheden voor een wijn met eigen etiket door ons contactformulier in te vullen. Wij doen je dan snel een uniek voorstel voor één van onze wijnen of geschenkverpakkingen.