"Een eigen wijn is het beste visitekaartje!"

Wijnen met eigen etiket

Wijn met eigen etiket

Wijn met eigen etiket is het relatiegeschenk voor jouw zakelijke klanten of medewerkers. Door jouw logo en huisstijl op het wijnetiket te plaatsen past de wijn binnen de identiteit van jouw bedrijf. Zo zorg je ervoor dat het relatiegeschenk indruk maakt op de ontvanger.

Offerte aanvragen

Ons assortiment wijnen

Ons assortiment wijn met eigen etiket is divers. Van witte tot rode wijn, Prosecco’s, Cava en Champagne. Al onze wijnen worden speciaal geïmporteerd voor een eigen wijnetiket en komen zonder vooretiket binnen.

Nog geen wijnkeuze gemaakt?

Lees onderstaand onze wijnomschrijvingen om een wijn uit te kiezen en vraag een offerte aan.

Binnen 5 werkdagen geleverd binnen Nederland!

Een greep uit onze wijnetiketten

Sauvignon Blanc

Een frisse Zuid Afrikaanse Sauvignon Blanc voor een gepersonaliseerd wijnetiket. De druiven van de wijn zijn aan het begin van de nacht, als het wat koeler is in Zuid Afrika, geplukt. Een fris aroma van citrus en Granny Smith appels stuiven je tegemoet. Deze neus vind je terug in de smaak welke subtiel is in de afdronk. Daarom geniet je op een zomerse dag van dit mooie glas wijn.

Offerte aanvragen Informatie

Chardonnay

Doordat deze elegant Chardonnay geen houtrijp heeft blijft deze aangenaam vol van smaak en ideaal geschikt voor een gepersonaliseerd wijnetiket. Fris wit fruit en vleugjes perzik maken dit een aangename wijn voor een aperitief of bij licht visgerechten.

Zo krijg je een beetje Zuid Frankrijk als relatiegeschenk!

Offerte aanvragen Informatie

Pinot Grigio

Een volle witte wijn uit Italië. Vol fruitig, met tonen van rijpe appel, perzik, met frisse zuurtjes van citrusvruchten De subtiele houttoets zorgt in de afdronk voor wat kruidigheid. Een vol glas wijn.

En jaargang 2015 is één van de beste voor Italiaanse wijnen.

Offerte aanvragen Informatie

Tempranillo

Een fruitige rode wijn voor een gepersonaliseerd wijnetiket. Deze Spaanse wijn kan perfect gedronken worden op een zwoele zomeravond, tijdens de borrel of diner of heerlijk op een druilerige herfstdag. Gegarandeerd geeft deze wijn een heerlijk gevoel.

De neus is kruidig en heeft zelfs een hintje vanille van de korte  houtrijping. Een mooie volrode kleur geeft al een kijkje in het fruit dat je proeft bij de eerste slok.

Offerte aanvragen Informatie

Merlot

Een klassieke Merlot uit de Franse Pays d’Oc voor een gepersonaliseerd wijngeschenk.

Een wijn die gemaakt is van enkel de Merlotdruif met de typerende smaak die een goede, Zuid Franse Merlot kan geven. Ideaal om zo uit te schenken, te serveren bij een borrel of feest, maar ook uitermate geschikt om bij vele gerechten te worden geserveerd. Als huiswijn voor een horecazaak leent deze wijn zich perfect! Heerlijk bij pasta’s en vleesgerechten.

Offerte aanvragen Informatie

Cabernet Sauvignon

Een Zuid-Afrikaanse Cabernet Sauvignon voor een gepersonaliseerd wijnetiket.

De wijn bestaat uit 100% Cabernet Sauvignon. Deze houtgerijpte rode wijn heeft een zachte, maar toch stevige finish. De donkere en rijke fruittonen komen prettig naar voren en de wijn is goed in balans. Een wijn die gemaakt is om direct te kunnen drinken.

Offerte aanvragen Informatie

Montepulciano

Een Italiaanse Montepulciano d’Abruzzo voor een gepersonaliseerd wijnetiket.

De wijn bestaat uit 100% Montepulciano. Deze houtgerijpte rode wijn heeft een zachte, maar toch stevige finish. De donkere en rijke fruittonen komen prettig naar voren en de wijn is goed in balans. Een wijn die gemaakt is om direct te kunnen drinken.

Offerte aanvragen Informatie

Rioja Crainza

Een Spaanse Rioja Crianza voor een gepersonaliseerd wijnetiket.

De wijn bestaat uit 100% Tempranillo. Deze klassieke Rioja Crianza heeft 12 maanden houtrijping gehad en vervolgens nog 9 maanden op fles om de perfecte smaak te krijgen. De smaak van donkerrode kersen wordt begeleid door een neus van eikenhout, vers fruit en koffie. Een aangenaam pepertje zorgt dat deze wijn de internationale eer hoog houdt!

Offerte aanvragen Informatie

Prosecco Frizzante

De wijn bestaat uit 100% Prosecco en is een allemansvriend. De mousserende wijn heeft een mooie licht gele kleur en een frisse neus met tonen van citrus, banaan en een vleugje amandel. Aan de bubbels!

Offerte aanvragen Informatie

Prosecco Spumante

De wijn bestaat uit 100% Prosecco en is een allemansvriend. De mousserende wijn heeft een mooie licht gele kleur en een frisse neus met tonen van citrus, banaan en een vleugje amandel. Aan de bubbels!

Offerte aanvragen Informatie

Cava

Cava met een eigen etiket. De mousserende wijn uit Spanje wordt net als Champagne gemaakt door middel van een tweede gisting op fles, waardoor de mousse ontstaat. Hierdoor is de mousse altijd zacht en aangenaam.

Cava is naast Champagne en Prosecco de feestelijke wijn bij uitstek en ideaal voor een feestelijk wijngeschenk.

Offerte aanvragen Informatie

Champagne

De blend waar Champagne om bekend staat, Pinot Noir/ Chardonnay. Dit zorgt ervoor dat deze champagne met eigen etiket altijd goed in de smaakt valt als relatiegeschenk.

Dit Champagnehuis vindt haar oorsprong al aan het begin van de 17e eeuw wat bijdraagt aan de kwaliteit van de Champagne.

Offerte aanvragen Informatie

Geïnteresseerd in een offerte voor wijn met een eigen etiket?

Aanvragen

Wijn met eigen etiket

Een wijn met eigen etiket is meer dan een wijngeschenk. Het draagt bij aan

Merkversterking

Jouw klanten denken weer aan jouw bedrijf op het moment dat ze de wijn open maken en drinken

Persoonlijke boodschap

Het is duidelijk zichtbaar de je hebt nagedacht over je geschenk, wat ervoor zorgt dat jouw klant zich bijzonder voelt. En terecht, want dit is jouw klant ook!

Positieve indruk

En door de kwaliteit van de wijn zal er ongetwijfeld genoten worden van het glas wijn, wat weer bijdraagt aan het positieve gevoel dat jouw klant bij jouw bedrijf heeft.

Ander idee voor een eigen gepersonaliseerde wijn?

Heb je andere wensen of ideeën over een wijngeschenk voor jouw relaties? Informeer naar alle mogelijkheden voor een wijn met eigen etiket door ons contactformulier in te vullen. Wij doen je dan snel een uniek voorstel voor één van onze wijnen of geschenkverpakkingen.