"Een eigen wijn is het beste visitekaartje!"

Over WineDesign

Over WineDesign

Wij zijn vormgevers

Ontwerpen zit in ons bloed. Daarom maken wij ook mooie, in het oog springende wijngeschenken. Wij zijn thuis in huisstijlen en vertalen deze perfect voor je op jouw eigen wijnfles!

Wij houden van wijn

Wijn is passie. Van de wijnmaker tot aan de wijndrinker. Wij delen deze passie en hebben daarom de lekkerste wijnen voor jouw bedrijf geselecteerd.

Wij maken indruk!

Wij zorgen dat je wijngeschenk impact maakt! Een eigen etiket, een unieke wijnverpakking of een ondersteunende website? Wij verzorgen alles rondom het wijngeschenk voor het maximale resultaat.

Marketing lovers

Wij zijn gek op marketing! Daarom ondersteunen we bedrijven met het goed besteden van het marketingbudget. Niet zomaar een wijn cadeau doen, wij denken graag mee hoe je meer haalt uit je relatiegeschenk.

We zijn sociaal

Wijndrinken is een sociale aangelegenheid. Wil je social media inzetten om je wijngeschenk ook buiten de ontvanger impact te laten maken? Wij bedenken een campagne die aansluit bij het geschenk.

Wij leveren

Niet alleen mooie ontwerpen, maar ook de wijn! Alle wijnen op één adres of direct naar de klant verzenden? Wij verzorgen dit voor je!

Over WineDesign

Wat informatie over het ontstaan en bestaan van WineDesign. Als je meer wilt weten over WineDesign kun je dit hieronder vinden.

Missie

Wijngeschenken in de huisstijl van bedrijven en organisaties verzorgen. Wijn blijft één van de meest gegeven relatiegeschenken. Het is daarom van belang dat de wijn die jouw bedrijf geeft opvalt. Daarom verzorgen wij wijnen met een eigen wijnetiket. Een wijnetiket geheel in stijl van jouw bedrijf, door middel van een logo, persoonlijke tekst of afbeelding. Hierdoor geef je een wijngeschenk dat je klant bij zal blijven.

Ontstaan

Al ruim 7 jaar geleden is WineDesign begonnen met het persoonlijk maken van wijngeschenken. Dit omdat de bestaande wijnbranche met haar relatiegeschenken in onze ogen meer bijdrage kon leveren aan het versterken van merken. Zo zijn wij begonnen met het zoeken naar wijnhuizen waar wij wijnen konden afnemen zonder voor etiket. Nu hebben wij een ruim assortiment wijnen waar unieke etiketten op kunnen.

Passies samenvoegen

Met een grote passie voor wijn en ontwerpen is het een logische keuze om unieke wijnetiketten te ontwerpen voor onze klanten. Daarnaast hebben wij unieke wijnverpakkingen die geheel in de huisstijl ontworpen kunnen worden. Zo combineren wij onze passie voor wijn met de liefde van het design vak.

Door onze ruime ervaring met diverse huisstijlen van grote organisaties, maken wij altijd een passend en sluitend wijnetiket voor jouw organisatie!

Over de oprichter

Wouter Kabbes is ruim 7 jaar geleden met WineDesign gestart en heeft al vele honderden relatiegeschenken verzorgt voor grote en kleine bedrijven. Voordat Wouter als zelfstandig ondernemer aan de slag ging, werkte hij lang in de hospitality op hoog niveau waar zijn liefde en passie voor wijn is ontstaan.

Na de horeca heeft hij zich verder verdiept in alles wat met wijn te maken heeft en jaren gewerkt voor een wijngroothandel. Een logische stap was om de opleiding Grafisch Vormgeven te gaan combineren met deze passie en gepersonaliseerde wijngeschenken te gaan verzorgen.

Neem contact op

Wil je ook graag een origineel relatiegeschenk? Neem contact met ons op voor een wijn met eigen wijnetiket en wij bellen je op voor een vrijblijvende offerte.Op social media